tag:blogger.com,1999:blog-8822372666790967842.post4994918704320654344..comments2023-04-27T17:16:25.452+02:00Comments on lillHurricane: Skratta dåUnknownnoreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-8822372666790967842.post-68132850236991208052010-11-30T09:52:10.420+01:002010-11-30T09:52:10.420+01:00HAHAHAHAHAAHAH
fan va jag garva vaHAHAHAHAHAAHAH<br />fan va jag garva vaangie hejehejehejehehttp://hejbitterfitta.blogg.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8822372666790967842.post-1685490793922015292010-11-29T23:23:13.649+01:002010-11-29T23:23:13.649+01:00Jaa, man kan mixtra himla mycket med det där och d...Jaa, man kan mixtra himla mycket med det där och det blir ta mig tusan gott ändå! Jag brukade göra med bär/frukt/grönsaker istället för bacon och det fungerar också! Så låt fantasin flöda och hoppas det smakar!Tindra Karathttps://www.blogger.com/profile/04977854916108026271noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8822372666790967842.post-90416112232418585742010-11-29T10:28:21.238+01:002010-11-29T10:28:21.238+01:00Jag personligen hatar ju mjölmat i form av pannkak...Jag personligen hatar ju mjölmat i form av pannkakor, så jag fick höra om det här receptet och det fungerar super! Du kan säkert göra om det ännu mer för att få det vegetariskt/ekologisk osv :3<br />Nu paste:ar jag hela receptet här, hähä.<br /><br />Ingredienser (4 portioner/st.)<br /><br />3 paket bacon <br />8 st ägg<br />1,5 dl vispgrädde<br />50 gram smör<br />250 gram keso<br />150 gram fet mild ost (t ex gräddost, hushållsost)<br />Gör så här<br /><br />Sätt ugnen på 225 grader.<br />Finstrimla bacon och fördela det i en långpanna med smöret i mindre klickar.<br />Stek tills baconet blivit krispigt och fettet bubblar ordentligt.<br />Vispa under tiden upp äggen med grädden och rör ner keson. Övervispa inte - det räcker att det blandar sig hyggligt.<br />Strö riktigt små osttärningar på baconet och slå sen äggsmeten över.<br />Grädda tills pannkakan är vackert bubblig och fått gyllenbrun yta ca 18-20 min.<br />Servera med lättsockrade lingon eller varför inte med lättsockrad hjortronsylt, det är min favorit. Pannkakan är också god kall som mellanmål till en kaffekopp.<br /><br /><br />Jag åt det här när jag levde på LCHF, därav alla feta produkter. Vill du eftersträva en så hög mättnadskänsla som möjligt efter lite mat ska du satsa på feta produkter, men är du fettskrämd kan du utan problem köra lite lättare produkter, det är väl inte meningen att du ska äta det varje dag heller :D<br />Får ge ett tips så tror jag att det bästa är om du byter ut baconet till något med lite sälta i, men det går säkert att göra utan något mer än pannkaka i också!<br /><br />Om det nu ens lät mumsigt, haha :$Tindra Karathttps://www.blogger.com/profile/04977854916108026271noreply@blogger.com