Börja med att steka valfri vegetarisk färs (för vi äter väl inte våra kompisar?) tillsammans med gröna ärtor, kidneybönor och majs. Rör sedan ner tillräcklig mängd tomatkross med chilismak och skvätt i lite soja. Under tiden som detta kokar ihop skär du bort skaft plus kärnhus på en paprika, som du sedan fyller med den färdiga färsen. In med den i mitten på ugnen, sisådär 250 grader. Medan den står där och gottar sig passar det ypperligt att woka lite grönsaker, för sådant är ju både smakligt och bra. Minuten innan paprikan kan tyckas vara klar tar du ut den och klickar på lite creme fraiche samt toppar med riven ost. In en sista gång i ugnen tills osten fått lite färg, klart!
Smaklig måltid!
Åh, vad gott det verkar då!
SvaraRaderaMåste testa någon gång : D
Håller helt med ovanstående, ser riktigt gött ut! Men fan va hungrig jag blev... .__.
SvaraRadera