2010-10-23

All I got was a troubled mind

Hassle var över förväntan, Ellen och jag kände oss lite som riktiga fangirls. Det enda som var mindre bra var publiken. För det första, varför går man till en nattklubb för att stå still? För det andra, lägg ner era jävla mobiltelefoner. I alla fall när ni står i de första raderna och när ni redan filmat två eller tre låtar, en hel spelning känns lite overkill. Passa på att vara delaktiga medan ni ändå är där. Och för det tredje, jag struntar i om jag står framför din kompis. Speciellt som hon är minst ett huvud längre än mig. Tack.
När spelningen var över grabbade vi tag i våra ytterkläder och sprang till bussen som att det gällde livet. Tar tillbaka det där med att klackskor inte är min grej, jag har uppenbarligen oanade talanger när det kommer till att springa i dem. Resan slutade sedan mitt ute i ingenstans, och när vi klev av bussen fick vi en flaska kastade efter oss av ett par tjejer som skrek ord som fitta och lesbisk. Ursäkta, jag förstår inte riktigt. Är det meningen att vi ska ta illa upp? Då får ni allt komma med något bättre. Antar att det endast tyder på ett tragiskt dåligt ordförråd. De var i alla fall smått rabiata och rabblade upp könsord för allt de var värda, och när det sen visade sig att vi skulle på samma efterfest så ville de tydligen inte alls bråka. Bra där.


Nu är jag mest slö efter tio timmars sömn och har inget annat planerat än att glida omkring i mina varma sockor och bara vara nöjd med tillvaron. Folket ska ut igen ikväll, men hur det blir för min del vet jag inte riktigt.

1 kommentar:

  1. matilda, vi var två fangirls, och skrek ju till och med till honom, sen kollade han på mig, ÅÅÅÅH. vad cool jag är. ångrar att vi inte stannade.
    du är bäst, puss

    SvaraRadera