2010-12-23

PippifåglarnaNästan helt läkt, äntligen. Lever förresten i den där tröjan, blir lätt så när man bor i en trävilla med konstant drag.

5 kommentarer:

 1. Galet fin gadd, åh. Alla dina du har ser så meningsfulla ut. En historia bakom. När man ser andras är det mer trend bakom.

  Va bra att jag ej är ensam om detta. För den var det enda jag kunde tänka på när jag skulle sova inattas. Det blev jobbigt till slut.

  Julen är fin. Men hemsk. Just julklappshandlandet är nog värst. Man ska vara fantasirik men blir fantasilös till tusen. Man tänker för mycket. Iaf jag. Och då blir man tom ist.
  God jul iaf. Hoppas morgondagen blir fin för dej :)

  SvaraRadera
 2. Ja men det är ju det som är meningen right? :)
  Dunderfina iaf. Fett avis. Min tur snart hoppas jag! Eller efter nyår osv, ska jag nog gå och prata med dom.

  Ja jag håller med det exakt där. Ren ångestmånad gånger tusen. Dock blev mina julklappar inköpta innan december men min flickväns blev sist. Hemskt. Usch tom i skallen haah!
  Tack så mycket Mathilda :D

  SvaraRadera
 3. Åh va fin, färgerna är helt fantastiska :D

  Och tröjan var då inte heller dålig. Jag lever också i mysiga tjocktröjor fast att jag inte bor i en dragig villa utan i en dragig lägenhet. Mina fönster i sovrummet (där jag sitter nu) har ingen list i fönstrerna så nästan all luft blåser in, lagom mysigt, haha!

  SvaraRadera
 4. Väldigt fint motiv tjejen!

  SvaraRadera