2011-02-02

Lyckat skolarbete och svar på kommentarer

Där satt den, mina vänner. Första seminariet är nu avklarat och det på ett ganska galant vis. Mycket bra start om jag får säga det själv. Och på tal om skola och allt sådant så kan jag säga att jag trivs som fisken i vattnet än så länge. Äntligen äntligen händer det grejer. Äntligen äntligen känns det som att huvudet ska explodera av alla intryck och av allt som ska hållas reda på. Jag må vara skadad, men nu mår jag bra.


Kul bild, men jag är tyvärr inte så flitig med kameran för tillfället. Emma var som sagt här igår och jag utnyttjade henne som bärkraft. Att fylla på kylskåpet efter en vecka känns alltid bra och vi drog till med nachotallrik bara för att vi var sugna. Min studentmage var mer än nöjd.

.

Anonym sa...
Hur är det att bo ensam? Är det inte läskigt? :o

Det är så obeskrivligt skönt måste jag säga. Inte för att jag hade några problem med min familj, de är verkligen världens finaste, men jag har definitivt vuxit ur hemmet och det märktes. Men visst, det var läskigt första veckan när jag knappt vågade mig ut i trapphuset, haha.
.

Anonym sa...
Vart finns den tröjan? Ser otroligt mysig ut ^__^

Den är köpt på monki, visserligen på rean där så det är nog tveksamt om den finns kvar. Världens mysigaste plagg ja, helt klart!

4 kommentarer:

 1. JAG SAKNAR DIG OCH DIN NACHOTALLRIK

  SvaraRadera
 2. Fan vad gott med nachotallrik! eller tacos/fajitas i allmänhet!;)

  SvaraRadera
 3. Hittade en söt bild på dig på weheartit.com förresten;)

  SvaraRadera
 4. Tror det var du iaf!;)
  Nej, menar det. Har inte ätit det på alldeles för länge nu!:p

  SvaraRadera