2011-03-23

Att vara eller inte vara blond, det är frågan

Okej, först och främst måste ni lyssna in noah and the whale's nya album. Mmm, hjärta. Annars då? Glider som vanligt mest omkring med en boll på huvudet och njuter av att det, åtminstone för idag, har varit tio plusgrader. I skuggan. Kanske vågar jag snart börja tjata om att det är vår igen.Ett ynka problem har jag dock, och det är vad jag ska göra med mitt älskade trassel. I och med att solen numera behagar värma ganska fint på nästippen så dyker fräknarna upp en efter en, och jag står varje dag framför spegeln och funderar på huruvida det skär sig med min nuvarande hårfärg eller inte. Vinterblek och sönderblonderad fungerade liksom bättre, så för tillfället lutar det åt att jag slänger i en ljusbrun nyans. Å andra sidan känns det ruskigt surt efter allt slit för att få det någorlunda blont (och ja, blondiner har roligare). Åh, dilemmat. Hursomhelst, synpunkter mottages gärna. Puss!
.

10 kommentarer:

 1. Jag älskar brunt hår så jag hejar på det :)

  SvaraRadera
 2. båda färgerna klär dig!
  och grattis till lägenhet. (:

  SvaraRadera
 3. stay blonde!
  jag menar, solen bleker ännu till håret på sommaren...

  SvaraRadera
 4. i´m with s, stay blond!

  SvaraRadera
 5. Jag tror att du ska köra på det blonda nu, solen kommer att hjälpa det blekas sen under sommaren också :) Och det är superfint med fräknar, det kommer inte alls se konstigt ut! :)

  SvaraRadera
 6. tkr du passade bättre i brunt faktiskt ...
  Men håll det blont ett tag till ändå så du hinner tänka mer skulle jag nog säga. Inte förhasta sig! ^^

  SvaraRadera
 7. Du är fin som du är stumpan :)
  Du med dina ideer, hahahahah
  Göteborg är fullt med vår
  Idag iaf, vågar man tro något mer? hm

  SvaraRadera
 8. Haha jag vet! Skrev någonstans "To be or not to be blonde" det är verkligen den stora frågan. Här lutar det nog åt att byta färg dock, mitt hår är så skadad o jag vill inte blondera det mer o har en ful utväxt. men vi får väl se. blond är bäst and yes, blondes have more fun ;)

  SvaraRadera
 9. Jag tycker att du passar bäst i brunt :).

  Kommer nog aldrig kunna se dig som en blondie egentligen, haha.

  puss

  SvaraRadera