2011-03-08

Plugghäst och svar på kommentar

Som sagt, sömnlöshet. Frustrationen är enorm och jag begraver mig i studentlitteratur för att slippa tänka. I en egen liten värld av normer, klienter och självreflektion känns brist på sömn som en struntsak. Imorgon lämnas dessutom första hemtentan ut, nervigt värre. En vecka utav isolering och prestationsångest. Är det konstigt att jag faktiskt ser fram emot det?Och mina vänner, idag är det ju faktiskt både internationella kvinnodagen och fettisdagen, någon som har firat? Själv skulle jag inte tackat nej till varken en kvinna eller semla, men båda delarna tycks lysa med sin frånvaro. Surt, sa räven.
Anonym sa...
Vad exakt är det du ska bli, om man får fråga? :) Och inte för att det här har med inlägget att göra, men hur mycket kostade dina tatueringar?

Svar:
Läser till socionom vilket innebär att jag, när jag är färdig, kommer att kunna jobba med i stort sett vad som helst som har koppling till socialt arbete. Min tanke är dock att jag ska inrikta mig på ungdomar, typ skolkurator eller liknande.
Hjorten kostade 1.800 och sparvarna 2.800. Fötterna tror jag gick på en tusenlapp och underarmarna minns jag ärligt talat inte.


(Glöm inte min formspring, vilket är det lättaste sättet att som anonym få svar på en fråga.)

5 kommentarer:

 1. kan du lägga ut en bild på gaddningarna? :)

  SvaraRadera
 2. sv: tack själv!
  ja jag har firat, med kladdkaka! haha, semlorna var slut.

  SvaraRadera
 3. seriööööööst kvinna. så vacker är du.
  Håret blev super. bättre än så kan det inte bli.
  Fy dej mathilda!

  Ja sömn är något som kommer och går, perioder då man tänker för mycket och ibland då det är meningen att man inte tänker alls, fast det vet vi ju att det aldrig kommer hända. Vilet är synd.

  Hhaha fan va gulligt:) håller tummarna !!
  Jaså? På hemköp där jag bor får man två för tio :))))))

  SvaraRadera
 4. varsåååågod :*
  värdelöst om något! .. :P
  jaaaa jag lovar haaaaahaahah, typ hej jag köper massor :$

  SvaraRadera
 5. sjdhaksjskajd blir galen.
  så_sjukt_fin.

  SvaraRadera