2011-07-12

Peppmusik och längtan efter äventyr

Känner rent spontant att den svenska björnstammen är mest kalas just nu. Så himla bra. Så himla mycket festivalnatt. Så pepp. Men annars då? Blev bland annat uppraggad av en pojke med ljust smålockigt hår, rastaväska och lustiga byxor utanför/på väg till jobbet idag och jag vart sådär fullkomligt ställd och kunde bara haspla ur mig att jag är mest upptagen och kände att det får han väl tolka som han vill. Upptagen beskriver ju trots allt min situation på ett alldeles ypperligt sätt. Kräver ingen vidare förklaring. Gav dock cykeln han färdades på en komplimang, lite skulle han väl ha tyckte jag. Ganska gullig ändå. Vill för övrigt festivala i emmaboda så mycket att det river lite på insidan och så vill jag jobba färdigt och ha sommarlov igen. Skulle kunna säga att det här sjutillfyrajobbet får det att riktigt krypa i äventyrsnerverna. Nästintill outhärdligt mycket faktiskt. Vill bort, ut och iväg. Genast. Och det var väl ungefär allt för nu.

2 kommentarer:

  1. åh finaste, på fredag ses vi och festar som det vore sista natten i våra liv. love <3

    SvaraRadera
  2. Jag tänkte på det när jag skrev i min blogg, och det som skrevs på facebook, att jag är förhimla dålig på att uppmuntra folk. Så nu uppmuntrar jag dig! (haha) Nä men allvarligt talat. Din blogg, och hela du, skänker sådant lugn i min själ. Dig kommer man aldrig, aldrig någonsin att behöva oroa sig över när det kommer till sånt som vi pratade om.

    Du kommer alltid att vara sådär som man bör vara, men som ack så få är. Utan att på något vis följa normer och bli en i mängden. Du känns så himla ekologisk (kan man kalla någon för ekologisk?) och rätt.

    Vet inte vad jag vill säga med det, men hade du varit en rutten banan hade jag köpt dig för att du är så himla bra.

    SvaraRadera