2012-01-29

En annan typ av lördagsäventyr

Igår var det ju lördag vilket betyder helg vilket på studentspråk betyder ännu en anledning till att samlas och skåla i allehanda drycker. Åtminstone brukar det vara så. Vi var dock ett tappert litet gäng som bestämde oss för att revoltera mot detta och istället ta oss in till stan för lite bowling.


Jag är förmodligen sämst i världen på att bowla men tycker att det är en ganska trevlig sysselsättning ändå. Främst för att man får ha så fräsiga skor och sen är det så himla roligt att kolla på människor som faktiskt kan. Förstår inte hur de får sådan fart på kloten?! *hon som på riktigt lyckas få det att rulla bakåt*


Sen kilade vi till condeco som alldeles precis öppnat här i växjö. Alltså, sjukt mysigt ställe och nu vet jag vart alla svåra tonåringar med långt okammat hår och svart läppstift hänger. Hur som helst så har de veganskt på menyn vilket man inte är bortskämd med häromkring. Blev lite till mig och firade med en sojalatte. Lyx!


Fin alkoholfri helg måste jag säga, och på bussen hem fick jag dessutom sällskap av ett pratglatt gäng som skulle till campus för att hemmafesta. Ett par pojkar i sotarmössor och kängor berömde min fina Armand Mirpour-tygpåse och sen var popdiskussionen igång. Kände att jag för en gångs skull passade in. Kul när man inser att de knappt är äldre än ens egen lillebror. Äsch, orka växa upp.

3 kommentarer:

 1. Växa upp är till stor del väldigt överskattat! Man vill ju vara ung så länge det bara går!!;)

  SvaraRadera
 2. Åh, vad mysigt!
  Bowling var jag nästan nörd på förr i tiden,
  sen vet jag inte riktigt vad som hände..
  Jag är rätt kass nu, haha!

  Och jag håller med dig, orka växa upp!

  SvaraRadera
 3. Åh så himla roligt att bowla ju! Och håller med ovanstående, växa upp behöver man inte bry sig om. Har man bara roligt och mår bra och hittar på saker som gör en glad - då kan det andra kvitta! kram

  SvaraRadera