2012-02-07

She is complex in all her complexions

Min kära lilla bloggbebis, du ska veta att mitt hjärta ömmar för dig även om jag inte på långa vägar ger dig den uppmärksamhet du förtjänar. Man skulle kunna dra slutsatsen att jag är en upptagen människa. Och det är jag. Eller borde vara. För istället för att ägna mig åt sådant som är viktigt tenderar jag att fastna i något slags ingenting. Som att studera vädrets växlingar mellan sol och vår och snö och vinter och kanske kanske kan jag känna hur det pirrar lite i själen. Hur det tänds en liten gnista. För samtidigt som det varit så väldigt kallt så droppar det från taken och småfåglarna kvittrar optimistiskt.


Sen shoppar jag (kanske) lite för mycket också. Fast mest second hand och då känns det ändå helt okej. Älskar att inte veta historian bakom plagget och att kunna bygga upp vilka föreställningar som helst utan att någon kan ha några invändningar för ingen vet egentligen. Tänk vilka äventyr de kan ha varit med om och nu har jag möjligheten att få ta dem med på nya. Hur fint är inte det? Favoriten just nu är dock en blus från h&m. Rund krage och kaniner. Fantastisk kombination.Annars drömmer jag. Dygnet runt och hela tiden. Längtar, trånar och vågar hoppas igen. Det är bra för drömmer jag så lever jag och lever jag så finns jag. Och jag vill finnas. Mer än allt.


8 kommentarer:

 1. Du är nog en av de vackraste människorna jag någonsin har sett, faktiskt!

  Kramar från en annan Mathilda

  SvaraRadera
 2. alltså jag bara älskar din stil!

  SvaraRadera
 3. hihi, kaniner <3 plus snygg i håret!

  SvaraRadera
 4. Du är så fruktansvärt fin och skriver så vackert.

  SvaraRadera
 5. Den blusen har jag också, och den är ju så fruktansvärt fin och behaglig att ha på sig, och så är du så himla fin!

  SvaraRadera
 6. du är så himla snygg. du ser sådär jättebra ut, fast på ett alldeles speciellt sätt.

  SvaraRadera
 7. I just looked at all the pages of your blog and wanted you to know that your pictures are all absolutely pretty, all the more so as Sweden seems so beautiful <3. Since I'm French I did not understand what you wrote on your articles but looking at your pictures was enough for me. By the way .. do you have a special Facebook page for your blog so that I could follow you and "read" all the new articles you post ? :)

  SvaraRadera