2012-03-31

Ett foto i timmen (nästan i alla fall)


9.00 Går all in för det här med att hålla rutinerna och kravlade mig upp när klockan ringde, trots att det är lördag och man ju egentligen får sova typ hur länge man vill.


10.00 Var sådär jobbigt hurtig och svettades en stund före frukost. Så himla bra sätt att komma igång på ju.


11.00 Åt gottefrukost, det vill säga yoghurt med banan och müsli plus en knäckemacka med lite grönt på. Svart kaffe också, såklart!


12.00 Klädde på mig ordentligt men var ändå ganska skeptisk inför att behöva ta mig till affären i snö och blåst. Burr och blä.


13.00 Kom hem lite fattigare men bland annat en påse godis rikare, så det var ändå värt.


14.00 Åt lunch i form av sallad och quornfilé. (Jag vet att det är inte veganskt men fuskar tyvärr lite för tillfället, shame on me.)


15.00 Alltså... snö? Vill inte.


16.00 Tvättade lite för det måste man ju ibland.


Resten av dagen har jag ej dokumenterat men den rullade på i ungefär samma spår. (Släckte såklart ner mellan halv nio och halv tio också!) Kanske verkar tråkigt, men det är så himla skönt att faktiskt få lite gjort för att sen bara kunna luta sig tillbaka och klappa sig själv på axeln. Behöver en stabil tillvaro för att få ro i huvudet liksom. Lördag eller inte, ibland får det kvitta.

Och till er som frågade angående kaninen i tidigare inlägg, den är köpt på tgr här i växjö. Två guldpengar och så fin!

6 kommentarer:

 1. Har nog inte kommenterat här förut, men nu känner jag att jag måste.

  Bevakar din blogg sen en tid tillbaka och varje gång jag kikar in här blir jag lite varmare i hjärtat. När livet inte alltid är så enkelt sätter du allt som oftast lite guldkant på tillvaron och de mörka molnen skingras lite. Hoppas du vet att dina fina ord och fina bilder gör skillnad för oss små människor här ute i världen, och tack för att jag får ta del av din vardag.

  SvaraRadera
 2. Tar risken att låta lesbisk nu för satan i gatan så otroligt vacker du är.. Jag har läst säkert 300 av dina inlägg nu och är totalt fast, dig kommer jag utan tvekan börja följa.
  Vi är otroligt olika om man ser till utsidan och jag har alltid tänkt att jag vill förändra mitt utseende även fast jag aldrig kommer våga men du har utan tvekan ett sådant utseende jag kan drömma om. Och det här säger jag inte bara för att utan jag menar vartenda ord.
  Måste även passa på att fråga, vad är det för kamera du fotar med? Kram Johanna

  SvaraRadera
 3. åh ett så mysigt inlägg. <3

  SvaraRadera
 4. sv. men durååå? yes, det gör vi. vi klarar det här! <3

  SvaraRadera
 5. Mysigt inlägg om något!
  Blir alltid lite varm i hjärtat när jag ser att du uppdaterat!

  Fin lördag, och den kan ju faktiskt bestå av behövliga saker,
  och inte bara fest och sånt!
  Duktiga du!
  Puss

  SvaraRadera
 6. Åh, vad jag älskar sådanahär inlägg.. (jag vet, sen, men jag scrollar på här). Speciellt när bilderna är så vältagna.
  Vilken söt liten filur du var, förresten!

  SvaraRadera