2012-03-04

Precis som en helg ska vara


Igår var det lördag och helt fantastiskt vårväder, alldeles varmt och skönt!


Jag njöt av att andas lantluft och ha solen i ögonen. Fick en massa nya fräknar också = säkraste vårtecknet.


På eftermiddagen var det dags för kalas. Min käre fader fyller nämligen år på måndag och min stora lillebror blir myndig på tisdag. Vi skulle vara lite spexiga men jag ser mest arg ut vilket jag inte alls var. Mycket förbryllande. Love (ja, han heter så) är däremot bara gullig.



När det var avklarat besökte jag godisland för andra gången på lika många dagar. Om jag lyckats få någon att tro att jag inte tycker om godis så ber jag om ursäkt. Det är nämligen inte sant. Jag älskar godis, hade bara glömt bort det själv.



Milla
och Sofia tycker inte heller så illa om godis. Ej heller melodifestivalen som vi samlades för att beskåda. Vad är grejen när alla inklusive jag själv plötsligt börjar nynna på sean banans låt?! Känner mig antastad i hjärnan. Kunde inte ens släppa den när jag slutligen begav mig hem för att sova. Jobbigt.



Och efter lördag följer ju söndag och jag tog sovmorgon och åt sedan en riktig söndagsfrukost framför slutspurten av vasaloppet. Inte för att jag är intresserad egentligen men min pappa sitter bänkad varje år och det är onekligen en ganska trivsam tradition.



En ordentlig frukost är ju dessutom a och o om man ska ut och långvandra i skogen tillsammans med en sjukt hurtig mamma och en yster ponny. Det var onekligen mycket fint, även om jag höll på att frysa ihjäl trots sex lager kläder. Älskar skogen, hatar kyla.
.

Och så var det med min fantastiska helg. Bäst bäst bäst.

2 kommentarer:

  1. Guud vilka härliga två sista bilder där! Verkligen.

    Åh, Sean har verkligen penetrerat våra hjärnor med sin banan. Känner mig mentalt våldtagen :( hahaha.

    puss!

    SvaraRadera
  2. Åh, vilka fina bilder!
    Och det låter som en fantastisk helg, det förtjänade du!

    Och jag minns aldrig vad dom heter, men på första bilden..
    Är det inte som så att dom knopparna är lurviga och sådant?
    Så himla söta på något sätt, kanske bara är jag som tycker så.
    Lite knasig, men det får man ju vara!

    Kramis finis!

    SvaraRadera