2012-04-22

Sådant man kan äta

Jag vet inte hur ni har haft det, men här har det mest bara regnat och åskat och varit allmänt grått och trist. Så ja, i brist på mer spännande saker att bjuda på tänkte jag istället visa lite av vad jag ätit idag. Sådant är nämligen alltid trevligt tycker jag själv.


Började såklart med frukost för det är ju det bästa. Yoghurt med müsli och banan, macka med grönsaker (eller grönsaker med macka..) och det obligatoriska kaffet.Till lunch fick det bli en tomatbaserad korvgryta med rotfrukter och diverse grönsaker, kryddat med bland annat ingefära och chili. Alltså, så gott! Särskilt när man är lite blöt och frusen efter att ha lyckats hamna i värsta regnskuren. Korven är för övrigt från seitanfoods (samma ställe som skinkan är ifrån, för er som undrade).


Och så lite gotte såklart. Glass, dock inte från paketet den här gången (ibland måste man ju tänka lite estetiskt). Plus chokladöverdragna nötter och kaffe. Kaffe kaffe kaffe. Insåg dessutom just varför ekonomin varit så knaper denna månad. Min svaghet för glass håller definitivt på att ruinera mig...

.

Det var väl ungefär det, även om jag hunnit med både middag och ytterligare en omgång glass. Det ska ju vara fint att leva liksom. Nu väntar bara det obligatoriska mammasamtalet som äger rum sisådär varje kväll vid den här tiden, och sen är det dags för sängen. Imorgon startar jag veckan med att promenera till vårdcentralen, vilket jag kommer att göra varje måndag en tid framöver. Bli stucken i armen och så. Alltid spännande. Lite skola på det så har ni min dag. Bäst att vara utvilad med andra ord. Puss!

4 kommentarer:

 1. Åh, blir helt förälskad i så fina bilder med så vackert ljus. Sådant blir man glad i själen av.

  Varför varje måndag? Regelbundna stick? Vad handlar detta om, vågar du dela med dig? ;)

  SvaraRadera
 2. Åh va jag tycker om din blogg,så himla mysig.

  SvaraRadera
 3. Gudja, det var så gott! Och länge sedan jag åt en god pizza. Faktiskt. Är lite kräsen på så vis.

  Ah. Är du orolig för värdena? Är det på grund av vitaminbrister? Tur att du kan göra det regelbundet så att man kan ha koll på det - kroppen är ju en viktig sak, det där..

  Jag får ut och leta! Tyvärr är det svårare med Willys när man bor i stan, men nog finns det väl ett Willys Hemma här i närheten..

  SvaraRadera
 4. Åh, vad gott det ser ut!

  SvaraRadera