2012-06-23

Småplock sedan sist

Hej små vänner, hoppas att ni haft och fortfarande har en fin helg. Här har vi i alla fall firat sommaren med fint sällskap, god dricka och tillräckligt mycket mat för att täcka resten av året. Så himla bra med andra ord. Kameran ligger dessvärre kvar hemma i växjö och har fortfarande lite sommarlov, så tillsvidare tänkte jag visa några av de äventyr som dokumenterats med telefonen. Måste ju liksom komma ifatt lite här, känner jag.


Dagen efter sista tentan tog jag mannen min under armen och stack till hultsfred, och jag kan nog knappast komma på ett bättre sätt att starta sommarlovet på. Trots lite regn, inställda artister och en hemsk kyla var det så himla härligt och jag mådde oförskämt bra. Och egentligen kan man väl inte göra annat? Med kärlek, fina spelningar, damm i håret och en smålandsrulle om dagen. Bästa livet, helt enkelt.Innan det var dags för hultan bytte vi dock växjö mot oskarshamn för en helg. Promenerade med gullehunden, lagade brakmåltid och pluggadepluggadepluggade.Och just mat är ju något jag har ägnat och fortfarande ägnar en ganska stor del av mitt liv åt. Eller ja, en väldigt stor del om man ska vara ärlig. Sådär så att jag till och med kan drömma om god mat på nätterna, heh. Jaja, alla har väl sina intressen antar jag och jag är sannerligen en mental tjockis.Slutligen har jag mest varit trött och sliten. Tillbringat otaliga timmar i sängen och längtat efter sommarlovet. Sådär som det är, ni vet. Och såhär har väl min tillvaro mest sett ut genom instagram, och för de nytillkomna eller nyfikna så är det såklart lillHurricane som gäller även där. Härnäst vankas det lördagsmys med extrafamiljen, innan det imorgon bär iväg hemåt igen. Städa ur lägenheten och packa för ett par månader på eskilstunamark. Miiih.

6 kommentarer:

 1. sv. men åh, tack, fast du är fortfarande finast alltså. <3

  SvaraRadera
 2. Hi Matilda, just wanted to let you know that there's somebody on Tumblr pretending to be you. Her URL is between-the-forest-and-the-sky

  SvaraRadera
 3. åh, vilka fina bilder :))

  SvaraRadera
 4. Måste också lägga in, som en kommentar över, att dina bilder är så mysiga att titta på. Fräscha och innovativa samtidigt som bekanta och bekväma. Härlig kombo.

  Mental tjockis, haha! Det känner jag igen. Sådant sitter nog i. När man väl fått smak för mat så är det svårt att skaka av sig ;)

  SvaraRadera
 5. du e så härligt fin!

  SvaraRadera
 6. hej. kapitulera omedelbart eller dö är bland det bästa jag vet. du verkar hemskt fin. alltså insidesfin. fin på utsidan också, men det var insidan jag ville tala om. nu blev det snurrigt. förlåt. puss

  SvaraRadera