2012-08-21

Gotland i tio bilder

Som sagt, har så himla mycket bilder från förra veckan att jag knappt vet i vilken ordning jag ska börja. Tvivlar dock på att de är vidare intressanta för allmänheten, tyvärr. Hälften består exempelvis av porträtt på min lillebror i olika situationer. Tveksamt roligt liksom. Några tänkte jag i alla fall visa när jag för en gång skull faktiskt fotat lite. Motivationen har det ju varit lite si och så med tidigare, och det är så fantastiskt fint när den börjar smyga sig tillbaka. Men nog om det, lite såhär har det sett ut:

Vi var framme med färjan samtidigt som sveriges silvermatch i os startade och turen var sannerligen på vår sida när första restaurangen vi besökte hade storbilds-tv (pappa och bror nöjda) och dessutom serverade kanske den godaste pastan (matilda nöjd). Kvällen avslutades sedan med stenplock i fantastiskt vackra lickershamn.

Bodde gjorde vi i min farfars stuga, där vi hade ett helt gäng av dessa fina killar som grannar. Helt okej tycker jag.

Visby besöktes såklart ett flertal gånger, mest för att strosa bland alla fantastiska byggnader. Skulle kunna bo där bara för rosorna och de små kullerstensgatornas skull. Åh.

 
Dessutom tillverkar de den förmodligen godaste kulglassen i hela världen. Alltså dör. Passade på att ta igen för flera år och gissa hur värt det var.

Hängde lite på fårö's sandstränder också men badade aldrig. Är på tok för frusen. Doppade däremot fötterna och var minst lika nöjd med det.

Fotade säkert hundra bilder på får också. Det måste man ju liksom. Gullisar.

 En till gullis. Herregud vad jag kommer sakna denna alltså, vill nästan ta med ner till växjö. Fast bara nästan.

Och världens bästa mamma och pappa såklart. Åh har så fin familj att jag börjar grina lite, så himla söta och snälla och bra. Vet inte hur jag ska klara mig i höst?! Aja, är stor nu. Det går.

Och hej hej, här är jag och såhär såg jag ut mest. Med min kära kånken på ryggen och kameran i famnen. Det var i alla fall en himla fin vecka och jag trivdes bara allra mest. Tänker mycket men tänker bra. Utvecklas som människa och är fruktansvärt tacksam över så mycket. Allra mest över att vara jag. För det finns ju faktiskt ingen annan som är lika bra på att vara jag som jag. Men det återkommer vi till. Puss tillsvidare!

3 kommentarer:

 1. Åhh bästa glassen! :) Har varit på ridläger på Gotland några gånger, love it! / Elin

  SvaraRadera
 2. Åh, vilka fina bilder!
  Äntligen, va :3
  Själv har jag aldrig varit på Gotland (antar att Öland inte räknas..) men jag har härt mycket om fåren och raukarna och glassen. Måste nästan bli en tripp någon gång i framtiden.
  Efter att Japan och Paris betats av igen, haha ;)

  SvaraRadera
 3. Måste bara säga att dina bilder är helt fantastiska :D Du är sjukt duktig :) kram

  SvaraRadera