2012-08-05

Så himla bra helg

Mina små gullungar, hoppas att ni haft en världsfin helg! Det har nämligen jag haft, såklart. Blir ju lätt lite så när man får uppleva den i sällskap av människor som man tycker sådär ruskigt mycket om. I torsdags anlände som sagt min skäggige karl och i fredags bjöds det på hemmafest tillsammans med nya och gamla och mina bästa bekantskaper. Det var så väldigt bra och jag har så fina vänner att jag nästan grinar lite av bara tanken. Att jag vinglade lite väl mycket på vägen hem gjorde kanske inte så mycket när jag hade den tryggaste av axlar att luta mig mot.


På lördagen fanns dock ingen tid för bakfylla då vi planerat att besöka djurparken, och sådant kan man ju bara inte ställa in. Det var förmodligen tio år sedan jag var där och då bor vi ändå precis bredvid. På tiden, med andra ord.


Det var roligt för man kan se roliga djur. Jag gillade exempelvis dessa alpackor. Funderar på att skaffa en egen. Kan få gå med min ponny tänker jag.


Hittade gigantiska marsvin också (kommer inte ihåg namnet men ser ut så). Kul!


Dessa är också ganska lustiga. Slutsats: Djur är kul. Särskilt när de faktiskt får ha det fint för att vara i fångenskap. Blev positivt överraskad.


Idag har jag vinkat av filip vid tåget, gått på skogspromenad med mitt fyrbenta pälsdjur och grillat med familjen. Helgen avrundades sedan med en cykeltur till glasscafeet inte långt härifrån, där det avnjöts glass i stora lass i den fantastiska kvällssolen. Lillebror var som synes mycket nöjd med sin lakritssnäcka.


Och jag var minst lika nöjd med min daim. Första mjukglassen på alldeles för många år och ni må tro att det smakade fint. Nu har jag dessutom bara en (!!!) jobbvecka kvar vilket är så himla galet. Knäppt hur fort det går alltså. Och inte nog med det, om exakt en vecka befinner jag mig på gotland och det är kanske bäst av allt. Wiii.

2 kommentarer:

  1. Du verkar haft en underbar helg!
    Så du får semester nu? Preciiiiis när min slutar, haha. Men Gotland, det låter icket dumt, det... ^^

    SvaraRadera
  2. Åh gosh, vilka fina härliga djur! :) kram på dig <3

    SvaraRadera