2012-08-11

Så mycket men så lite men vi hörs snart igen

Åh, mina fina. Jag har så mycket som jag vill dela med mig av. Så mycket som liksom bubblar. Tankar och känslor. Tro, hopp och lite tvivel. Stolthet och pepp. Åsikter och insikter. Men såklart finns inte tiden och det river lite i mitt hjärta. Vi får vänta ett tag till. Hålla ut ytterligare någon vecka. För som jag tjatat om sisådär ganska väldigt mycket så har jag semester nu, och imorgon flyr jag fastlandet iväg till gotland. Och som jag ska njuta. Njuta av allt det där som jag haft så svårt för de senaste åren. Jag ska umgås med släkt och familj, äta ute och välja det som ser godast ut på menyn, kanske till och med ta ett dopp i havet och annars bara göra precis det som känns fint för stunden. Försöka att inte tänka så mycket. Mest glida med. Men innan jag stänger av den där lilla oroshjärnan, packar det sista och kryper ner i sängen så tänkte jag visa den senaste tidens ganska magra instagramskörd (min riktiga kamera har för övrigt varit utan laddare, så det är allmänt dåligt med bilder för tillfället). Vill någon hitta mig där så heter jag lillHurricane. Och under tiden som jag är borta och jobbar på att ta vara på livet och allt vad det bör innebära, så hoppas jag att ni gör detsamma och tar hand om er själva. Vi är värda allt gott, kom ihåg det. Puss!


var glad igår trots skadat finger / dagens obligatoriska lördagsgodis


godaste falafelsalladen som sista jobblunch / daimsnäckan ni redan sett


jättelång och känslosam ensampromenad / fina flamingos från djurparksbesöket


och så en bild som inte alls är från instagram utan från mammas mobil, men som är så fin att den får vara med ändå. mina allra raraste små hjärtan.


5 kommentarer:

 1. Haha va sjukt!! Jag ska också åka till Gotland imorn!

  SvaraRadera
 2. Vi åker från Oskarshamn vid 10.50 :)

  SvaraRadera
 3. jättefina bilder, och blogg :)

  SvaraRadera
 4. Åh, vad jag älskar de två sista bilderna. De är underbara, ju!
  Jag hoppas verkligen allt går vägen för dig på Gotland, att oroshjärnan är ordentligt avstängd och du kan njuta av att vara ledig. Det förtjänar du gånger tusen :)

  SvaraRadera
 5. Ta hand om dig själv, det är det viktigaste.
  Att du mår bra liksom.
  Ta din tid.

  Jag tror att jag talar både för mig själv och många andra när jag säger detta, men;
  Jag väntar åtminstone. Jag tycker du är värd tiden.
  Och ditt välmående går före, även om det kan bli lite väntan i mellanåt.
  Du är fin och ta vara på allt fint som erbjuds nu!

  SvaraRadera