2012-09-23

Och det skulle ju vara dans dans dans

Fredag och en godkänd tenta med omdömet engagerad men ostrukturerad och jag kunde inte låta bli att fnissa lite för oj de skulle bara veta. Den lilla struktur som för tillfället finns att tala om står nedklottrat på post it-lappar och i min rosa kalender för det som inte är skrivet i bläck existerar inte. Men jag fixade det. Den här gången också. Avslutade sedan dagen omgiven av några av de bästa jag vet och kunde äntligen ta åtminstone några djupa andetag.

Lördag och firande med bubbligt vin och i klackskor trots att skavsåren sedan sist knappt hunnit läka. Allsång och mellanstadiedans med fantastiska vänner och så mycket fina ord från kända och okända och allt däremellan att jag knappt vet vad. Förstår inte riktigt men det är okej ändå. Snurrig lycka och lite kom inte för nära det bränns.Söndag och skönaste sovmorgonen på länge och obligatorisk bakfyllefrukost i form av havregrynsgröt. Promenad med fint sällskap för att få i alla fall lite luft och kanske kanske fylla i eventuella luckor från gårdagen. Lite senare ett oemotståndligt erbjudande om äppelpaj bakat av tidigare nämnda sällskap och man bara njuter. Har det bara så bra. Och längtar redan lite till nästa helg. Lite.

4 kommentarer:

 1. Grattis till att du klarade tentan! Kram <3

  SvaraRadera
 2. Du skriver så jag blir alldeles varm och go' i kroppen, och det göder min litterära ådra! Du är en fröjd att läsa om, så fint du beskriver allt :) Och mega-grattis till tentan! Det måste vara skönt att ha den ur vägen; själv är min denna fredag. Jag ryser.

  Haha, ja, det var faktiskt jättemysigt. Och så fint att det faktiskt blev en verklighet!

  SvaraRadera
 3. Hej! Hittade precis din blogg och råkar också bo i Växjö och plugga vid Linnéuniversitetet :P Måste bara fråga om du tyckte det gjorde ont att göra din septumpiercing? Vet att det är väldigt individuellt men ändå! Jag ska göra en om några dagar :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ojojdå, spännande! Nejdå, jag tyckte inte att det gjorde särskilt ont. Kändes nog minst av de piercingar jag har haft. Lycka till!

   Radera