2012-09-09

Spontana söndagsplaner

Den där lättnaden när man äntligen (äntligen äntligen) tänker att åh ja va roligt istället för herregud hur ska jag lösa detta, när planerna man har för dagen plötsligt ändras. Sådär hux flux byts ut mot något helt oväntat. Den där känslan av nyvunnen frihet som jag ännu inte alls har vant mig vid. Och precis så fint kändes det då det trillade in en förfrågan om spontangrillning och allmänt söndagshäng vid lunchtid idag. Såklart man hakar på tänkte jag, för varför säga nej när man kan säga ja?

Så sagt och gjort, grillning blev det. Sanna och Emelie hade till allas stora lycka tagit med sig deg för att grädda pinnbröd, ni vet, typ som scones fast på pinne och över eld. Nostalgin på det alltså.


 Emma tycker dock allra bäst om marshmallows och det är ju inte dumt det heller.


Fast vi åt ju faktiskt riktig mat också. Till exempel majskolv och marinerade champinjoner om man är vegetarian.


Så himla mysigt och en oerhört bra söndagssyssla. Och vad gör det väl då om håret inte är tvättat, lägenheten är lite för stökig och att högen med obesvarade mail fortfarande är lika stor? Inte alls särskilt mycket, faktiskt.

4 kommentarer:

 1. Nice photographs! I want to talk with you is about a "important" topic.

  SvaraRadera
 2. Åh, vad mysigt det ser ut! Det är få saker som värmer så pass som att vara spontan - jag tycker det ger lite extra livslycka. Ta alla chanser du kan!
  Förresten är jag så glad för din skull, att du kan börja uppskatta fina ting igen och byta grundemotion. Det tar ju sin tid, men du verkar vara på god väg. Tänk bara på att det är en berg-o-dal-bana, ingen stadig och raklång process. Några steg fram, ett steg bak, några steg fram.. :)

  Svarthårig?! Oj, det väntade jag mig inte! Du som har så ljus hudton.. Vad spännande..! Mellanblond, hm, kan man säga att det är som min?

  Åh, vad du värmer med dina ord. Jag blir så peppad på att skriva när jag vet att det hjälper så.. Tack!

  SvaraRadera
 3. Åh så mysigt ni verkade ha det :)

  Sv: Haha jag behöver också alltid ett försprång. (Lååångt sådant). Och så kan man ju inte ha det hela livet. Haha. En simpel macka eller lite fil med färdiggjord müsli ska kunna duga ibland. Visst är det kul att lyxa till det – men man ska även Kunna ta något enklare :)

  Ha en fin daag :))

  SvaraRadera