2012-10-04

Fjärilar och kanelbullar

Igår kändes i knäna. Idag känns i huvudet. Men ja. Det är det sannerligen värt om man får göra något så fint som att dricka vin tillsammans med en lång och blåögd människovarelse av den där manliga sorten. Inte alls fy skam. Bara lite jobbigare än vanligt att ta sig upp och iväg såhär dagen efter. Och att få något gjort. Tur då att det finns något så angenämt och oerhört passande som en hel dag vigd åt den fantastiska kanelbullen. Jag tryckte i mig (eller för all del avnjöt) två och var nöjd. Tack tack. (Fick dessvärre inget gjort ändå.)6 kommentarer:

 1. Varför, citerar "trycka" i sig istället för att njuta av dem? :(

  SvaraRadera
 2. undrar lite samma som 'dani' :( ? fast å andra sidan vet jag hur lätt det är att uttrycka sig sådär. åh det är så dumt hur det på något vis blivit 'skamligt' att äta :O har du tänkt på det? det är så mycket hets, alldeles för mycket...

  för övrigt en himla fin bild, åh!

  SvaraRadera
 3. sv. ahaa oj sorry var det så det va. :( visste inte riktigt..
  men nu vet jag & jag ser bara genom ditt sätt att skriva & svara att du blivit så beslutsam & starkARE liksom. det glädjer mig att se <3 jag måste tänka på dig & dina resonemang när det kommer en såndär Instagram-bild (bara för att ta ett exempel) på tex. som du nämnde att det ska nyttigt som f-a-n och det ska vara slimmat och jag bara... SHIT när blev allt en sån besatthet hos folk? det är jävligt jobbigt att omringas av, ibland skulle man vilja avskärma sig helt alltså.

  KRAM

  SvaraRadera
 4. Låter som att du uträttade det rätta syftat med dagen! Eloge. Fick själv i mig en också, nöjd Emelie :)

  Och vem är detta sällskap? En ny eller gammal vän? :) (om jag inte blir för nyfiken i struten nu, teh).

  SvaraRadera
 5. Vad bra att du är nöjd med medicinen! Själv är jag typ 1 och får 6 mediciner plus en massa vid-behovs-grejer. Jag får bland annat lithionit som du. Ändå mår jag inte helt bra, medicinerna hindrar mig från att drunkna men de drar inte upp mig ur vattnet.
  Kram <3
  ps. visst var kanelbulle-dagen awesome!

  SvaraRadera
 6. Åh, så mysigt! Njut, kära Matilda!

  SvaraRadera