2013-05-09

Mitt vilda lilla hjärtaJaa. Visst är hon ljuvlig alltid. Och visst är det helt omöjligt att se sig mätt. Så glad och vild och varm och go och trött och kärleksfull att det inte finns ord som är tillräckliga. Mitt lilla lilla hjärta med de långa långa benen.Och tur är väl det för då kvittar det ju nästan att sömntimmarna är ytterst få. Eller att hela lägenheten ser ut som ett upp och nedvänt kaos. Eller att hon gärna uträttar sina behov under soffan eller att hon drar in både löv och grus och diverse annat smuts från promenaderna.För med de där pepparkornsögonen och den där varma lilla magen är allting förlåtet. Och när hon kryper upp och med en nöjd suck lägger sig tillrätta i knät värmer det i själen likt inget annat. Åh.

8 kommentarer:

 1. åh vilken sötis! :)

  SvaraRadera
 2. Halleda så söt! Saknar lite när mina hundar var valpar, det är liksom nått speciellt med bebisar :)

  SvaraRadera
 3. HERREGUD SÅ UNDERBAR!

  SvaraRadera
 4. Hej! Jag har en del tankar om att skaffa dreads. Vad jag tänker på är hurvida jag ska använda äkta eller oäkta löshår. Vad rekommenderar du? Vad använde du? Har nämligen hört att oäkta löshår ser konstigt ut och kliar. Men äkta är dubbelt så dyrt. Tacksam för svar!

  SvaraRadera
 5. Har precis samma känsla med min älskade lilla valp Sture, han är 8 månader nu och jag kan inte bli arg på honom alls. Det är min lilla bebis liksom. Fick inte sova ordentligt på tre månader men nu är han så nära en dröm man kan komma.

  SvaraRadera
 6. Åh, vilken liten underbaring!
  Störtsöt!

  SvaraRadera
 7. Dina bilder är fantastiska :) Och så söt hund :D

  SvaraRadera