2011-01-23

Fragment av en dimmig helg

Här ekar det lite med anledning av att jag knappt varit hemma, men är det helg så är det. Kan ta det hela lite kort för de som råkar vara nyfikna. I fredags for vi iväg till kalmar för att träffa vår systerförening (linnéuniversitetet är både kalmar och växjö) och det var grymt, rent ut sagt. Folket här verkar ha något för det där med att klä av sig och det är ju lika bra att hänga på, dumt att neka då bildbevis tydligen finns, hmm. I alla fall, dans på borden i flera timmar för att sen fortsätta peppa på bussen hem, kila på efterfest och slutligen ramla in i min egen lya runt klockan sex på morgonen. Sov några timmar innan det var dags att kliva upp och göra sig i ordning för finsittning och senare utgång, igen. Sammanfattningsvis så har veckan varit så jävla bra och människorna så himla fina.


Idag har jag knappt klivit upp ur sängen trots att jag egentligen har en del att göra, det får vänta till inatt/imorgon. Mmm, helt ledig. Ibland är det okej att vara slöare än slöast och min kropp är ganska mörbultad. Funderar trots det på att promenera till affären och köpa hårfärg och cigaretter. Lite luft vore kanske inte helt dumt.

2 kommentarer:

 1. Åh du vackre lillemumintroll, din helg låter fin. Dansa på bordet är grejen, och det är fett poppis efter några glas eller vad säger du? strippa är med grejen, spec om man kompinerar. Det om något är grejen haha!


  Ja klart man är nyfiken, när folk flyttar in.
  Åh dina koppar<3 såna har jag med hahah. Dom är fan bäst. Blommor är fint, tricket eller kanske snarare kruxset är att hålla dom levande hehehehe.

  SvaraRadera
 2. Jag förstår det!! Fy farao vad skönt!;) Var lägenheten lätt att hitta? är den dyr i månaden?

  Haha fullt upp hela tiden;) Underbart det låter.

  SvaraRadera