2011-01-20

Hemma hos en hurricane

Min morgon har varit minst sagt vinglig, men jag kom minsann iväg till skolan ändå. Hittade till och med rätt sal. Inte illa pinkat med andra ord. Seminariet på eftermiddagen var lyckligtvis inställt och tur var nog det, kan inte påstå att jag var vid mina sinnesfulla bruk precis. Har istället ägnat mig åt mindre roliga men ack så nödvändiga saker (vilket betyder diska, städa och tvätta). Till och med dreadsen fick sig en omgång, så nu är de alldeles gosiga. Meneeeh, nog om detta nu. Tänkte nämligen ge er en liten inblick i hur jag bor istället.

Observera att jag faktiskt har livs levande blommor i fönstret, det ni!

Jag bor alltså i en liten etta på tjugofyra och en halv kvadratmeter som är alldeles lagom och jag trivs redan så himla bra. Hyr dock bara i andra hand och måste antagligen flytta igen i sommar, men det får bli ett senare bekymmer. Dessutom bor jag nästan vägg i vägg med skolan, och ni kan säkert gissa hur smidigt det är.

Sammanfattade mig själv på en hylla, ungefär.

Till höger är alltså hallen och den ganska väl tilltagna kokvrån,
och så min fina fina trasmatta förstås.

Mycket mer än såhär blir det inte just nu, men jag hoppas att ni (som var intresserade) fått eran nyfikenhet åtminstone en smula stillad. Imorgon är det skola hela dagen och sen på't igen. Det ska kännas att man lever.

6 kommentarer:

 1. Fysatan vad mysigt de ser ut Matilidus !! Ge mig din lägenhet eller iaf en tältsäng där jag kan sova :D // en kort hälsning från Linnakallios^^

  SvaraRadera
 2. Åh vad mysigt det ser ut! Skönt att ha egen lägenhet?

  SvaraRadera
 3. Måste erkänna att detta har jag väntat på!
  Och det ser fett mysigt ut, och levande blommor är ett plus! haha!
  Mina dog typ igår så det är tomt i mitt fönster, kanske ska sätta dit böcker, ett senare bekymmer.

  SvaraRadera
 4. Aw. Det är som dig Matilda, mysigt och sött.

  SvaraRadera
 5. Himla mysigt måste jag verkligen säga :D

  SvaraRadera