2011-02-23

Okej, det är inte bara kul och svar på kommentar

Har ägnat min lediga dag åt att diska, tvätta och handla. Alltså såna där inte så roliga men ack så nödvändiga saker som trots allt måste göras ibland (jag är faktiskt inte bara ute och ränner eller gör precis det som faller mig in för stunden, men det är mycket roligare att skriva om). Tog visserligen en sväng till bibblan och störde pluggande vänner en stund, mest för att fylla den sociala kvoten. Imorgon väntar däremot skola mellan åtta och fyra och jag är väl inte överdrivet taggad. Redovisning av grupparbeten står på schemat. Kanonkul, eller?


Anonym sa...
haha, jag förstår inte om det bara var ett uttryck eller om du faktiskt röker? :( FÖRRESTEN mina dreads står upp, visserligen för att jag har rätt kort hår nu med dreads, men ändå, kommer det lägga sig efter ett tag eller? Mina dreads är cirka 16cm!

Svar:
Hahah jaa, jag röker (fruktansvärt dåligt osv) och det är ett himla bra uttryck att använda för att få ett grepp om hur lång tid det tar att ta sig från en plats till en annan. Tycker jag då.
Mina stod också åt alla håll och mössa är definitivt grejen. Men oroa dig inte, de kommer att lägga sig.

1 kommentar:

  1. Hej. Jag har följt dig ett tag nu, men tänkte att det kanske är dags att "avslöja" vem jag är, hähä. Väldans fin blogg du har! Älskar dina dreads, din lägenhet och sättet du skriver på. Kram.

    SvaraRadera