2011-08-09

Att köpa lycka för småpengar

I brist på annat fortsätter jag kompensera en annars ganska trist tillvaro med ytterligare materiella ting. Fast det behöver ju inte vara särskilt dumt alls, i alla fall inte när man hittar små fynd som någon annan inte längre behöver men som man själv knappt skulle kunna leva utan. Nåja, åtminstone känns det så för stunden.


Men är det något jag verkligen inte kan få nog av så är det porslin. Har samlat på mig koppar och skålar i alla möjliga färger och utföranden och mitt största bekymmer i nuläget är hur alla ska få plats på det begränsade utrymmet som en studentlya ger. Och igår utökade jag alltså denna samling. Billigt, begagnat och så himla bra. Går ju bara inte att motstå.


Fick nämligen sex stycken koppar med fyra tillhörande assietter och så två skålar för ynka tre tjugolappar. Helt klart överkomligt kände jag. Tack och bock. Nu ska jag fortsätta dricka vad som förmodligen räknas som ohälsosamma mängder lightcola och göra mitt bästa för att njuta av de sista nätterna här hemma i villan. Hujedamig.

1 kommentar:

  1. Sv: Håller med fullkomligt!

    Himla fina koppar och skålar dessutom, bra kap!

    SvaraRadera