2011-11-09

En sån där frågestund

Har under en tid samlat på mig en del frågor från er läsare som jag tänkte ta ett inlägg för att svara på, men innan jag gör det vill jag ge alla som känner sig hågade en chans att fylla på den listan lite. Köra en så kallad frågestund liksom. Så, undrar ni något? Och vad undrar ni i så fall? Ris, ros och alla frågor mellan himmel och jord är välkomna. Kommentarsfältet står till ert förfogande, kära ni.


8 kommentarer:

 1. kollade lite längre bak i ditt arkiv och såg att du hade en väldigt fin ponny. Kan inte du berätta lite mer om honom/henne? Hästar är verkligen ett underbart djur.

  SvaraRadera
 2. Brukar du skriva dikter? Vad för slags böcker tycker du om? Hur ofta fixar du din "utväxt" när dreadsen vuxit ut? Känns som jag skulle kunna fråga så mycket mer men det är det enda jag kommer på för tillfället xD

  SvaraRadera
 3. Vart brukar du köpa dina kläder/skor? Förälskat mig i den här tröjan: http://lillhurricane.blogspot.com/2010/12/lite-smakyligt-sadar.html#comments
  vart köpte du den? Vilken är din favoritfärg? Blir dreads tjockare/större ju längre man har dem eller är det bara om man virkar i hop dem? (Känns som dina dreads är tjockare än de var förr, eller har jag fått det helt om bakfoten?) Tuperar man håret innan man virkar det till dreads? Blev massa frågor nu haha hoppas du orkar svara, ha det bäst!

  SvaraRadera
 4. Hej! kan du posta en gammal bild på dig? typ före du skaffade dina dreads, sånt e kul :D hur ser din vinter ut, några planer?

  SvaraRadera
 5. Vad lyssnar du på för musik/band? :)

  SvaraRadera
 6. Jag undrar lite angående din skola och ditt pluggande, för som jag förstått så pluggar du i en annan stad?
  Hur gick du till väga, hur gör man med pengar,
  kan man söka bidrag, hur ska man gå vidare?

  Jag själv vill plugga på annan ort fast gymnasiet.
  Men det kanske fungerar ungefär likadant att gå till väga på så vis.

  Sen vill jag säga att du är hur fin som helst och jag älskar din blogg!

  SvaraRadera
 7. tänkte passa på att fråga hur du upptäckte ditt intresse till mat? i och med att du startat en separat matblogg och sådär :) och kanske hur du sminkar dig samt tar hand om din hud, du är ju alltid så himla himla fin ju!

  kram

  SvaraRadera
 8. Hur länge har du haft dina dreads och hur sköter du de?

  SvaraRadera