2011-11-22

It's like nothing in this world ever sleeps

Efter mycket flängande och farande är jag nu tillbaka i kära växjö igen. Anlände visserligen redan i söndags men schemat har varit minst sagt fullspäckat sedan dess. Tur att det finns kaffe säger jag bara. Har hur som helst haft en himla fin helg. Fika med bästa flickorna, massvis av ponnypussar, sällskapsspel med lillebror och mer mat än vad jag rimligtvis borde kunna äta. Energidepåerna är påfyllda. Längtar dock redan till nu i helgen då hela familjen kommer ner och hälsar på!


Att komma hem och upptäcka att man har ett par paket som väntar gjorde dock det hela lite lättare. Innehållet var bland annat dessa skor och enhörningströjan som synes på bild. En enhörningströja liksom, hallå? Man måste ju ha. Fnizz. Jaja, nu ska jag ge mig på att både skriva en mindre uppsats och att få ihop andra delen med svaren på frågestunden. Kan bli bra, kan bli ingenting alls. Olidligt spännande.

5 kommentarer:

 1. Jag förstår inte hur jag ska lyckas hålla mig till mitt "uträknade" kaloribehov. Det känns helt sjukt mycket. ja, kroppen sparar ju på sig allt den kan efter en svältperiod och förbereder sig inför nästa, så kan det ju faktiskt vara och det är ju inte bra det heller, inte konstigt att vågen går som en jojo.. Tror det blir LCHF för min del snart igen just för att jag hade en jämn viktnedgång under hela den perioden och inte mådde dåligt av att äta så lite som jag gör.

  Hade aldrig trott att jag skulle behöva tänka på vikten på ett sånt här sätt, tidigare har det bara varit hetsen med att det ska försvinna.. Nu fick man en känga för det..

  SvaraRadera
 2. wow! härliga skor! *kär*
  var har du hittat dem?

  SvaraRadera
 3. Hehehe nu när du säger det så kom jag nyss på att jag stirrade på dem i butiken för ett tag sedan & ville ha dem so badly men pengarna var såklart slut. >:)

  SvaraRadera
 4. Åh, du är så otroligt fin!
  Och vilka söta skor!

  SvaraRadera