2012-03-23

Om någon skulle undra

Försöker att inte tänka känna finnas eller låtsas om att det pågår en verklighet utanför min egen bubbla, som allra mest ser ut ungefär såhär:


Dricker första koppen kaffe på altanen i värme och strålande vårsol. Varje morgon. Skulle vilja vakna såhär jämt för det är nog bästa sättet.Äter långfrukost och lusläser lokaltidningen från pärm till pärm. Bara att få bläddra i det tunna pappret är rogivande och lite utav en lyx när man varit utan det så länge.


Och apropå att äta så tror jag snart att magen ska spricka för herrejisses så mycket jag stoppat i mig de här dagarna. Allt från ostmackor och linsgrytor till glass och choklad. Mest för att det ju egentligen är så himla gott och lite för att bevisa att jag faktiskt kan (jag kan jag kan jag kan).Annars tar jag timmeslånga skogspromenader, spelar sällskapsspel med finaste familjen, pussar på min ponny och försöker andas så gott det går. Någonstans däremellan ska en tenta skrivas också men det löser sig nog på något sätt. Förhoppningsvis. Som med allt annat.

7 kommentarer:

 1. Du är värd det allra finaste i världen, och tvivla aldrig någonsin på det Matilda. Du är speciell.

  SvaraRadera
 2. "jag kan jag kan jag kan"?
  har du problem med att äta annars eller vad menades med det? :/
  hoppas det är bra med dig nu fina! eller bättre i alla fall.

  SvaraRadera
 3. Du är värd det bästa, alla gånger.
  Och angående det med att du kan, när det gäller ätandet.
  Är det något du har problem med annars?

  Fin är du, och du förtjänar allt bra.

  SvaraRadera
 4. Eftersom att flera reagerar på ätandet så kan jag förtydliga att det mesta är ganska svårt, om det så handlar om mat, andas eller bara överleva.
  Puss!

  SvaraRadera
 5. reagerade också på det där om att du ätit.. klart du ska äta fina du. man lever bara en gång, men jag vet hur jävligt det kan va :( håller med dig om att det är svårt att bara hålla sig över ytan. kramar <3

  SvaraRadera
 6. Jag önskar dig ALL lycka med allt som har med maten att göra, och självklart allt annat som är svårt förtillfället också! Du är en stor inspirationskälla till många och vi alla hoppas att du snart mår bra igen, för det förtjänar du verkligen att göra :) Hoppas du har det bra i Växö - KRAM!

  SvaraRadera
 7. åh vad mysigt allt ser ut. äta tycker jag verkligen att du ska! det är ju bara gott. Det är konstigt men får liksom lust att leva när jag ser de här bilderna, hihi.
  Kram <3

  SvaraRadera