2012-03-26

En liten färgklick

Idag tänkte jag köpa jeans men så blev det inte. Kom istället hem med tre par skor, vilket ju egentligen inte är så illa det heller (måste dock ha ett eller helst två par jeans men det är ju så tråååååkigt att prova). Men tillbaka till skorna så är nog dessa mina favoriter:


Färgglada sneakers från barnavdelningen, började liksom klia i fingrarna direkt. En bra sak med att ha minifötter är att man kan hitta skor till minipriser. Då gör lite tveksamma köp likt dessa inte så himla mycket. Tycker dock att de är ganska fräsiga?! Fniss.


Och ni är dessutom så himla fina. Tack för att ni bryr er och stöttar och peppar. Flera reagerade på förra inlägget angående ätandet, vilket jag väl kan förstå såhär i efterhand. Det är bara det att allt liksom är så svårt när det är svårt, såklart. Till och med såna där livsnödvändiga saker som att äta och andas och sova blir hemskt komplicerade när det sitter en elak ångestklump i halsen. Men jag kan ju, som sagt. Kan och vill och försöker göra mitt allra bästa. Puss!

4 kommentarer:

 1. oj, hur små fötter har inte du då? :) själv har jag 40.. big foot.

  SvaraRadera
 2. Man måste få lov att vara nere ibland också. om det så varar i en månad. man MÅSTE få lov och tillåta sig själv att må skit rent ut sagt ibland. för att kunna komma tillbaka igen. med ny kraft att leva livet. man måste vara på botten några gånger för att kunna nå toppen! that's life. och du klarar det.

  och apropå skorna.... JAG DÖR EXAKT NUNUNU! älskar sneakers, är addicted! också går du och köper världens snyggaste färggladaste finast coolaste osvosv. det är inte okej att göra sådär när jag sitter här helpank och vill inget hellre än att införskaffa ett par nya nu till våren. mina svart och vita börjar kännas sådär lagom tråkiga OCH är superslitna.
  men kan hålla med om det där med att ha "småbarns fötter". det är VÄLDIGT bra. det har jag med nästan, kan ha allt från 37 - 38. ibland till och med 36. konstiga fötter jag har som verkar krympa och växa dagligen. haha. nä men skämt åsido.
  ÄLSKAR SKORNA!

  SvaraRadera
 3. Vilka söta skor!

  Och jag tror på dig, finis.
  Och jag vet vad du menar med allt livsnödvändigt,
  att det är svårt med allt sånt när allt annat är så svårt!
  Men som tur är kommer ljusglimtar också! Puss

  SvaraRadera