2012-03-28

Skola, kaniner och ganska okej ändå

Är tillbaka i växjö och det känns helt okej. Okej okej okej. Eller fan, jag vet inte men om jag inte känner efter så mycket så är det nog ganska okej. Har i alla fall listat tre saker som skapar en känsla av okej, så håll till godo!

1. Att gå i skolan. Skolan innebär en hel del förvirring i och med att vi precis startat upp med juridiken igen och det känns som att vara tillbaka på noll bland alla lagar och förordningar, men det är trots allt en vettig sysselsättning. Plus att man får träffa folk och fina vänner = känner mig mindre ensam och tragisk.

2. En bra dygnsrytm. Alltså, har alltid varit en kvällsmänniska, men på det senaste har jag kommit underfund med att kvällar/nätter egentligen mest bara består av oproduktiva ångesttimmar. Försöker numera minimera dessa genom att tvinga mig själv ur sängen innan halva dagen har gått, för att sedan lägga mig innan klockan passerat midnatt. Fungerar faktiskt och är inte ens speciellt jobbigt längre.3. Kaniner! I alla färger och former och material. Den på bilden kan dessutom lysa på typ tre olika sätt vilket ju är himla spexigt om man gillar sådant. Men ja, man kan aldrig få för många kaniner och jag har hunnit samlat på mig ett antal. Fluffiga djur är alltid bra?

4 kommentarer:

  1. ååh, gullig kanin! hur får jag också en sån?!

    SvaraRadera
  2. Åh gud, kaninen! :O Du råkar inte vilja dela med dig av vart den är ifrån hehe? :P

    SvaraRadera
  3. Åh, puss och tack fina du!

    SvaraRadera