2012-07-22

Blåbärsfrukost


Den där lyckan när farmor kommer förbi med alldeles nyplockade och färska blåbär plus hemmagjord blåbärssylt. Himmelskt gott tillsammans med lite yoghurt och i bästa skålen. En banan- och jordnötssmörsmacka och kaffe till det så är söndagsfrukosten komplett. Mmmmm. Bör såklart inmundigas utomhus för maximal njutning!


4 kommentarer:

 1. Ohhhh <3 Your second picture makes me hungry ! YumYum <3

  SvaraRadera
 2. Åååh muums! Tack för inspirationen :D

  SvaraRadera
 3. Vilken fin blogg du har! Jag är själv bipolär, tycker att din blogg är inspirerande för man ser att du kämpar. kram på dig <3

  SvaraRadera
 4. Nyplockade blåbär! Herregud, så gott.. Du blir ju massa bortskämd med familj och bullar och blåbärsfrukostar.. Tur att du förtjänar det, så slipper jag bli butter och missunnsam, tehe :3

  Haha, oj, aldrig smakat en sådan "fransk baguette". Känns lite som en sjukt dålig kopia - kan aldrig bli the real deal! ;)

  Jag tror verkligen på det du säger, till 100 procent. Det handlar om medvetenhet. Vet man så kan man arbeta emot, vara vaksam, ta sig igenom det. Så kommer det snart naturligt, det tror jag. Som du säger tror jag det blir en fördel för en att man lär sig, och blir starkare med det. Vad finns det senare då som man inte kan hantera? Det är livsträning!

  SvaraRadera