2012-07-04

Brunch, jordgubbar och gamla klänningar


Lite såhär såg jag ut idag när mor min (som har fotat bilderna och håller på att lära sig men det är fortfarande ack så svårt) och jag for runt och runt och fram och tillbaka i ett sommarvarmt eskilstuna. Först en himla mysig och grymt mättande brunch ute på landet, tillbaka in till stan för att kolla på fina och gamla men lite väl dyra klänningar och så ut igen för att inhandla de troligtvis största och sötaste jordgubbarna jag någonsin smakat. Definitivt värt lite flängande. Klänningen är för övrigt en av favoriterna just nu och kommer från romwe.com!

(Förresten, glöm inte frågestunden här!)

8 kommentarer:

 1. så otroligt fiiiiin! & jättetjusig klänning

  SvaraRadera
 2. sv. åh det vore otroligt intressant att läsa om dina 'problem' mer ingående. för jag har lite svårt att tolka det som ifall vi haft precis samma eller om det är annorlunda liksom? jag tycker sånt är himla intressant och vill/försöker gärna sätta mig in i sitsen och kanske komma med något bra råd. vill liksom inte annat än hjälpa personer i en lika utsatt situation för jag vet hur förjävligt det är :(

  som du säger tror jag att yep det kommer sitta i ryggmärgen för resten av livet. ett jävla skit att man slungandes in i det där... men sen var det helt & hållet ofrivilligt & blind som man hamnade i det.

  men jag är nyfiken på vad som var roten till dina bekymmer, så känner du för't så skriv lite mer utförligt om det. det är ju så; andras historier kan alltid nå ut till andra, på ett eller annat sätt. jag tycker det är bra att tränings-/mat-problematik uppmärksammas för just nu är det bara ett enda virrvarr av alltihop... denna hysteri du vet.

  hihi diggar dig med och tycker du är typ den sötaste tjejen jag sett, helt ärligt! :$ <3

  SvaraRadera
 3. Filip Whitetrash5 juli 2012 11:35

  ASSÅÅÅE DU ER SÅ JÄÄÄVLA SNYGG LIKSOM; VARFÖR ÄR DU TILLSAMMANS MED SÅNT WHITE TRASH!?!:$$$$$$$$$$$

  SvaraRadera
 4. så himla himla vacker är du!

  SvaraRadera
 5. Alltså, helvete var du är vacker. Önskat att en person som du skulle kunna fatta tycke för en sån som mig en vacker dag :)

  SvaraRadera
 6. Du är så himla fin!

  SvaraRadera
 7. åh fina du! vi måste ses snart igen hjärtat <3

  SvaraRadera
 8. Wow wow WOW vad du är fin.

  SvaraRadera