2012-07-06

Roande fredagsgott

Idag skulle jag egentligen ha blekt min utväxt men det är så himla tråkigt att jag bakade istället för det är kul och får  man välja så vill man ju helst bara göra sådant som är kul. Såklart.


Det gäller ju liksom att passa på nu när det finns folk att dela med sig av resultatet till. Då får man godsaker plus uppskattning och dessutom fikasällskap vilket är tre saker jag tycker mycket om.


Det blev i alla fall kladdkaka och muffins med vit choklad och hallon (istället för äpple och kanel). Så himla gott alltså. Har tryckt i mig två ordentliga omgångar (och hemskt mycket smet för helt ärligt så är det ju godare än typ allt) vilket resulterat i en sprängfylld mage. Hmpft. Lär mig aldrig det där med lagom.


Tänkte för övrigt börja sammanställa de frågor som trillat in och svaren dyker förhoppningsvis upp på söndag eller i början på kommande vecka. Roligt att det ändå blev några stycken, och det är fortfarande öppet för fler. Vill även passa på att tacka för alla fina kommentarer på de senaste inläggen, ni är så himla rara och jag blir verkligen rörd! Tack och tack, varje ord går rakt in i hjärtat. Puss!

2 kommentarer:

  1. Åh, muffinsen ser supergoda ut!

    SvaraRadera
  2. Guuuudars, vad gott det ser ut (fastnar ju direkt för kladdkakan)!
    Håller dock med dig, det är svårt det där med smet. Man är mätt redan innan man börjat äta av det färdiga - och det MÅSTE man ju smaka av också. Och då blir det lätt för mycket.

    Men gott, det är det. Bara att hålla i huvudet att allt man njuter av är värt det.

    SvaraRadera