2012-08-29

Det går vidare

Jodå, jag överlever. Igår överlevde jag tillsammans med ett par oerhört fina vänner (bra med campus, de finns bara ett par hundra meter bort) och idag överlever jag genom att äta sen frukost i sängen utan några som helst planer på att göra något mer vettigt av dagen. Och det är okej. Det får vara så. Måste få vara.


6 kommentarer:

 1. åh vad gott! hoppas du får njuta ordentligt av en "göra ingenting dag". <3

  SvaraRadera
 2. Sv: Ja, alla verkar vara grötmänniskor – utom jag! ;) Men nu jäklar ska jag hitta en gröt som jag verkligen tycker om.
  Och ditt tips lät super :) Älskar kombon äpple, kanel och kardemumma :)
  Har nästan inte ätit gröt sedan jag var liten. Och då var det risgrynsgröt med socker, mjölk och kanel som gällde ;) Haha.
  Ha en fin kväll!

  SvaraRadera
 3. Jag måste fråga dig, får du någon hjälp för din ätstörning? <3

  SvaraRadera
 4. Sv: Du har verkligen något bakom pannbenet och viljan, det gör mig så glad. Jisses, vad hade vi gjort utan våra familjer som stått kvar i vått och torrt?Dom har gjort mer än vad dom nog kan förstå..
  Jag är också bipolär men som du säger så viktigt att lära sig att kontrollera det och då blir ju allt så mkt bättre, keep going! Du är en klok tjej :) Kram! <3

  SvaraRadera
 5. vad bra att allt går bra!
  kör du vegansk varm macka? isåfall, kan du tipsa om fyllning? vill gärna äta mer veganskt men har ingen lust att köpa massa svindyra sojagrejer bara för sakens skull :(

  SvaraRadera