2012-09-01

Vinbubbel och studsande fötter

Igår hoppade jag i min knallröda studentoverall, tog vinflaskan under armen och begav mig de få minuterna över campus för att få uppleva min första utekväll på jag vet inte hur länge. Kaos som det brukar med folk som spyr i kastruller, drinklekar och nästintill ingen möjlighet att röra på sig men så himla bra ändå. Jag minglade och log fint. Följde med ut och tröttnade inte trots evighetsköande. Studsade och skrattade och mådde bra (dansar fastän hjärtat brister). Lämnade tidigt när jag kände att jag var färdig, även om det tvärtemot planerna inte slutade där. Spontanitet (återigen och jag kan knappt tro det själv), fina grannar och alldeles för sent i säng enligt mitt sovschema. Värt det dock. Kanske precis vad som behövdes just där och då.


Idag gör allt lite sådär efteront. Bultar lite hårt i både hjärta och huvud. Känslorna kommer liksom ifatt hur fort man än snurrar och hur bedövad man än är för stunden (snälla kyss mig inte för jag klarar inte det). Så nu botar jag blöta ögon med en cykeltur i solskenet, självfallet ackompanjerat av vackraste herr hellström, för att sedan tillbringa resten av kvällen i självvald ensamhet. Det blir bra. Det behövs bara tid.

6 kommentarer:

 1. åh blir så nyfiken på vad som gick 'snett' liksom :( känns som att man känner igen sig utan att riktigt veta.
  finns här om du vill/behöver prata fina <3

  SvaraRadera
 2. "Det blir bra. Det behövs bara tid."
  dem orden lixom satte sig lite extra hårt fast inom mig. <3
  och vänner, det här kommer lösa sig, det här kommer bli bra! det blir bra!

  SvaraRadera
 3. Det känns som att du hanterar det väldigt bra, ändå. Du tar dig tid att lyssna på dig själv samtidigt som du inte totalt isolerar dig från omvärlden. Det kommer ta tid, men det kommer gå bra.

  SvaraRadera
 4. Åh jag är så avundsjuk på overallen!!
  Och det låter som att du hade en förträffligt fin kväll, saker tar tid och det är okej att vilja vara ensam ibland :)

  SvaraRadera
 5. Vad är det som har hänt? Har det tagit slut mellan er? Jag som trodde ni var ett evighetspar, jag som såg upp till er! Du är himla fin ska du veta också.

  SvaraRadera
 6. Du har ett riktigt speciellt skrivsätt och jag måste bara säga att I lööööööööv it!

  SvaraRadera