2012-12-16

Dansar fastän du inte är här

Shotar jäger och dricker vin ur petflaska. Dansar till halvdålig musik fastän hjärtat inte brister för det täcker trots allt över ljudet av sms som inte kommer. Möter den där blicken som jag egentligen kanske inte ens vet om jag vill ha för ibland är det väl jakten som är hela tjusningen. Blir pussad på kinden av den där kärleken som inte kan dö men inte heller leva. Halkar sedan hem själv och ensam och undrar ingenting men samtidigt allt. Vill ingenting men samtidigt allt. Är till hälften tom men känner samtidigt kanske allt som går att känna utan att explodera. Det är så. Ingenting och allt. Allting men inget ändå. Och så om och om igen.



Idag har vi mest hängt i min soffa istället för tio minuter härifrån. Tittat på så mycket bättre och musikhjälpen (ni har väl bidragit? om inte så gör. om ni har så gör igen. snart är det ju över). Ätit falafel och för mycket pepparkaksdeg. Vänt och vridit och pratat och tjatat om livet och allt det där som hör till. Livet som är här. Låtsaslivet. Vårt liv. Så himla lustigt. Nu sitter jag fortfarande här och klappar mig på magen som för övrigt känns misstänkt likt ett visst ogräddat bakverk men som är bra ändå för den sitter ju på mig. Varm och mjuk och go och min. Så det så. Nu ska jag och den mjuka men lite onda och mycket mätta magen dock sova. Imorgon ska vi äta julbord och det kräver ju sin uppladdning. Puss.

3 kommentarer:

  1. Kan du inte berätta lite mer om hur det är och vara bipolär och hur du upplever det är att ha den sjukdomen! Ja om du inte tycker att det är jobbigt.

    Tycker du är så himla stark och skriver världens finaste texter!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Absolut, håller på att spåna på något åt det hållet så det kommer.
      Och tack så mycket!

      Radera
  2. Åh, kram fina du!
    Du är stark och skriver så himla fint.

    SvaraRadera