2012-12-10

Väsentligheter

Skriver utkast på utkast om hjärtsnörp, varm hud och fjärilar med skadade vingar. Vaknar ensam med en stukad handled och vet inte hur det gick till. Halkar omkring i blåst och kyla och kan för allt i världen inte förstå varför de inte sandar någonstans på typ hela campus. Men det var inte det jag ville berätta nu, egentligen. Nej nej. Här följer diverse viktigare saker.- Ska se mumford & sons!!!!!!!! Äntligen! Gråter typ varje gång jag tänker på det. Tog flera månader från det att de ställde in på hultsfred innan jag klarade av att lyssna igen och nu fick jag tag på biljetter vid det andra släppet och det finns inte ord för hur bra detta är. Att de dessutom spelar på min födelsedag och att jag har en av mina absoluta favoritmänniskor som sällskap är bara helt galet. Lycka!

- Musikhjälpen drar igång ikväll. Kanske bättre än självaste julen. Älskar konceptet och älskar att de har samma programledare som förra året. Myspeppen är så himla hög.


- I somras köpte jag dessa fina tavlor som egentligen är stora vykort och nu i helgen hängde jag äntligen upp dem på väggen. Lite snett och vint men å andra sidan vad är inte det? Bättre sent än aldrig hur som helst.

- Alltså julkalendern. Måste nämna den eftersom att vi är inne på sådant som är bra och den är typ fantastisk? Älskade greveholm och denna uppföljare är verkligen inte fy skam. Kan vara bra gjort eller bero på att jag inte åldras. Möjligtvis en kombination. Alla bör åtminstone ge den en chans.


- Fick en fråga angående vinterjacka och detta är vad jag rockar för tillfället. Så bra!! Kan erkänna att jag egentligen var på jakt efter en stor och gångbar och funktionell sådan men föll när jag fick syn på denna. Hallå, den har öron. Var liksom tvungen. Känner mig lite som en kattunge i leopardkostym alternativt ett vandrande gosedjur och behöver definitivt inte oroa mig för att frysa.


Det var det och det var mycket bra idag. Heja peppen!

6 kommentarer:

 1. jättefint med tavlorna och himla bra med årets julkalender. det borde komma en trea och fyra och femma och sexa och aldrig ta slut.

  SvaraRadera
 2. åh va bra att du påminde mig om musikhjälpen! :D

  och den där kappan alltså, dör vad söt du är & fin!!

  SvaraRadera
 3. du är verkligen så himla fin och din blogg också!

  SvaraRadera
 4. snääällaaaa duu, varifrån kommer jackan!?

  SvaraRadera