2012-12-03

Ett skepp katter kommer lastat

Det finns kanske inga bättre sätt att börja dagen på än tillsammans med några av de man tycker bäst om, samlade framför julkalendern för att njuta av en knytkalasfrukost på temat jul. Med risgrynsgröt, glögg, vörtbröd och pepparkakor för att nämna några delar av allt vad det bjöds på. Att hela luften sedan glittrade av långsamt fallande flingor och att pudersnön fortfarande låg orörd var bara en oerhört vacker bonus. Det är så fint att ha så många bra människor samlade på samma plats. Att gemenskapen bara är några få minuter bort. Vill alltid ha det såhär.


Nu längtar jag dock allra mest efter en sovmorgon. Har varit vaken sedan halv sex och fortfarande inte lyckats klämma in tillräckligt med sömntimmar. Skakar i benen och måste koncentrera mig för att helt plötsligt inte börja gråta. Så himla skör. Men ja, ser trots allt ett slut på eländet och idag fick jag dessutom ett gäng katter på posten. Om inte det gör en glad tvivlar jag på att det finns något hopp alls. Tack farmor, för att du gör såna här lustiga grejer. Det värmer.

1 kommentar:

  1. Hi Matilda! I'm Monica and i have 16 years old. I am your fan and i think your look is very fantastic! sorry for my nasty english, but i study at school and i haven't a perfect pronuntation! i'd like to meet you 'cause i think you're a nice person and a pretty girl! sorry but now i have to go.. i hope that you answers at my comment.See you soon. Bye! :)

    SvaraRadera