2012-12-09

Vakuum, gott sällskap och söndagsbrunch

Lämnade som sagt in uppsatsen i torsdags kväll och tillbringade således min fredag i något slags vakuum. Vad händer nu? Vad gör jag nu? Vad borde jag göra? Så mycket frågor när man glömt bort hur det är att vara helt utan måsten. Satt och stirrade rakt ut i luften tills jag samlade ihop mig själv och istället placerade ändan i en soffa tio minuter från min. Bra sittplats, ännu bättre sällskap och pepparkakor. Inte dåligt alls. Lördagen fortsatte även den på samma vis, vilket gjorde helgen till den lugnaste på hela höstterminen. Om jag inte missminner mig helt, vill säga. Välbehövligt hur som helst. Särskilt som jag både snörvlar och hostar väl oroväckande. Kylan tillsammans med lite för mycket stress sätter sig inte bara i huvudet.


Idag tog jag mig däremot så långt som in till stan för att möta upp min fina Kajsa. Lyxbrunch på favoritstället med bland annat vegokorv, bönor, stekt potatis, ost och diverse frukt och jag var bara så himla nöjd. Som ickeköttis är man liksom inte vidare bortskämd med valmöjligheter likt detta. Nu är jag återigen på plats hemma och har äntligen hunnit med att bleka utväxt plus tvätta håret. Minns inte ens senast det hände. Lättnaden alltså. Hoppas att ni har en fin andra advent och att ni hänger med när allt går så hiskeligt fort. Plus äter mycket pepparkakor. Och lussebullar. Snart jul! Wiiii.

(Och ja, alla bilder är från Instagram. Ber om ursäkt men jag orkar verkligen inte släpa och greja med kameran men vill ju kunna blogga ändå. Känns så tråkigt med bara text. Så det får bli såhär ett tag. Heter för övrigt lillHurricane där om någon är nyfiken. Puss finisar.)

1 kommentar:

  1. åh söndagsbrunch så mysigt!! och din blogg är himla mysig och bra fastän du "bara" lägger upp mobilbilder :* skulle dock vilja se lite mer av dig hihi! fina du

    SvaraRadera