2013-03-18

Mitt trasdockshjärta


Om jag fick önska en sak vore det att alltid ha lördagsnätter tillsammans med mitt fina hjärta. Mitt hjärta med det röda håret och mitt hjärta som har så mycket kärlek att ge. Som är så ärlig och rak och äkta och så oerhört stark men samtidigt precis sådär känslig som jag. Som ger så mycket av sig själv att jag nog aldrig kommer att komma i närheten av allt hon är och som ser det fina i alla människor hon möter. Hon som är så vacker utan att veta om det och som lär mig hur det är att faktiskt våga låta någon komma nära. Hon som utan tvekan vågar låta mig komma nära. Som får mig att känna mig viktig. Som vågar låta sig vara viktig för mig. Och om jag fick önska en sak skulle det vara att alltid ha vinbubbel i magen, dans under fötterna och en tro på något bättre i minusgrader under en stjärnklar himmel. Hand i hand med tumvantarna på och med sten i kängorna fast det gör ju faktiskt nästan ingenting. Ingenting gör ju nästan någonting för det blir ändå alltid bra. Tillsammans med henne blir det alltid alltid så himla bra. Vi är så himla bra. Mitt hjärta och min älskade trasdocksvän. Du är det finaste.

3 kommentarer:

 1. Jag är så rörd så jag vet inte vad jag ska säga, jag sitter bara här och ler med tårar i ögonen. Jag är så glad att vi bestämde oss för att fika den där dagen! Det kunde gått hur som helst och nu har jag den finaste vännen jag någonsin har haft! <3 Jag älskar dig!

  SvaraRadera
 2. It's stunning... You're lucky! I live something like this with my Ju. An amazing woman. My english vocabulary is too poor to describe what I feel for her.

  SvaraRadera
 3. Åh, alla förtjänar en sådan person som lyfter en och fyller en med både glädje och värme!
  Jag är glad för din skull, finis!

  SvaraRadera