2012-07-08

Senaste ur telefonen

Den här veckan har varit mycket på många olika sätt, och jag är trött både fysiskt och psykiskt. Det är lätt att glömma bort att jag bara för ett par månader sedan knappt orkade ta mig ur sängen. Att jag var tvungen att skriva scheman för att ta mig igenom dagen och att jag knappt klarade av att umgås med någon. När tillvaron nu ser helt annorlunda ut är det ju inte så konstigt att man blir utmattad. Men jag trivs. Det går bra och jag vänjer mig, sakta men säkert. Imorgon börjar jag dessutom jobba, och det känns faktiskt helt okej. I alla fall så tänkte jag att det kunde vara på sin plats att gå igenom vad som dokumenterats med telefonen de senaste veckorna, och lite såhär har det sett ut:

 scones till finfrukost / jordgubbar, äpple och chokladboll till mellanmål

en dag turistade emma och jag i kalmar / det blåste lite men var himla bra ändå

stor lillebror och liten storasyster / mitt fina skal till telefonen

väntan på buss / tummen upp för livet

äntligen hemma på ekgatan / sådant man kan syssla med en solig förmiddag

ponnyn ute på långpromenad / goaste stallkatten nils


7 kommentarer:

 1. Ooh var är det snygga mobilskalet ifrån? :)

  SvaraRadera
 2. blev alldeles glad av det här inlägget, you go! <3

  SvaraRadera
 3. Så himla fint!
  Jag hoppas allt löser sig och du verkar vara på bättringsvägen även fast alla har sina toppar och dalar hoppas jag att du fixar detta, känns lite konstigt att hålla/hoppas på en person man inte känner men tack vare bloggen så gör jag det!
  Du har kommit otroligt långt på din väg och ja, fan vad underbart! Nu låter jag skitläskig känner jag på grund av denna hälsning och det är inte meningen,haha, fan.

  Var förrsten på festival nu i förra veckan och fick erbjudande om att göra dreadlocks, var först på eftersom jag ville vara lika snygg som du men bangade, haha!

  SvaraRadera
 4. Så himla fin!
  Och vilket fint mobilskal, vart har du hittat det?

  Kram på dig fina tjejen!

  SvaraRadera
 5. Vilken finfin frukost – för att inte tala om melliset! :) Gott :)

  SvaraRadera